Jouw product op het schap in Duitsland.

Accountmanagement Duitse retail

Accountmanagement in deeltijd voor jouw succes

Onze collega’s zijn dagelijks onderweg met een duidelijke doelstelling: jouw product verkopen in Duitsland via supermarkten, winkels of bouwmarkten, out of home of horeca. We kiezen de juiste afzetroute door te luisteren naar jouw ondernemersdroom en combineren dit met onze kennis, ervaring en netwerk.

Hiervoor maken we gebruik van koude acquisitie en een goed onderbouwd verhaal, gericht op zelfstandige (supermarkt)ondernemers in Duitsland. En dat uiteraard in het aantal dagen dat voor jou passend is.

Met onze bottom-up aanpak benaderen wij Duitse supermarktondernemers om vervolgens de doorvertaling te maken naar hoofdkantoren.

Met ons uitgebreide netwerk aan Duitse supermarkt-, bouwmarkt- en winkelondernemers zijn we ervaren in ons vak. Dagelijks op pad om jouw succes realiseerbaar te maken.

Ons team is dedicated voor jouw concept op pad. Geen agentuurschap, maar een sterk onderdeel van het verkoopteam met daarbij ook de juiste uitstraling. Dit omdat in sales, focus key is. En jouw product verdiend deze aandacht!

Wij sturen onze inzet bij aan de hand van uitgewerkte rapportages en dashboards om de groei te monitoren én dat alles voor een all-in dagtarief.

Opdrachtgevers waarvoor wij het verschil maken

Wij zijn trots op de samenwerkingen die we hebben opgebouwd met onze gewaardeerde opdrachtgevers. Deze partners hebben ons hun vertrouwen geschonken om hun producten succesvol op de Duitse markt te vermarkten.

Elke samenwerking is voor ons een unieke kans om maatwerkoplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften en doelen van onze klanten.

XXL Nutrition

RVE Bloemen & Planten

Flevosap

Castel du Chocolat

Sales in deeltijd op de Duitse markt

Dankzij het vertrouwen van onze opdrachtgevers kunnen wij onze expertise inzetten om hun merken te versterken en hun marktpositie in Duitsland verder uit te breiden. Samen streven we naar duurzame groei en blijvend succes.

Heb jij de ambitie om Duitsland kennis te laten maken met jouw producten, eventueel middels de beschikbare subsidie? Aarzel niet om contact op te nemen!

Laten we een afspraak maken!

Bij Grovisto zetten we marketing en sales strategisch in om de groeidoelstellingen van onze klanten te realiseren. Door de unieke behoeften en doelen van onze klanten te begrijpen kunnen wij op maat gemaakte strategieën ontwikkelen die gegarandeerd raken.